Strap-on

Gør sexlegen sjovere med en strap-on

Når man er i et parforhold, så kan legen i soveværelset godt ændre sig med tiden. Når man er helt nyforelsket, så kan de fleste nok nikke genkendende til, hvor fantastisk det er. Det er alt, man laver sammen, der bare er fantastisk. Man svæver rundt begge to på en lyserød sky, og så er det bare de helt små ting, der kan være det bedste. Det kan være ting om at gå ned ad gaden hånd i hånd, eller det kan være ting som at handle sammen, der bare kan føles som det bedste i verden. 

Derudover er det også sex, der bare er helt fantastisk, når man lige har mødt sin partner. Og det skulle et helst blive ved med at være. Det kan dog ske for nogle, at sexlegen godt kan mist kreativiteten eller blive kedelig, jo længere tid der går i et forhold. 

Derfor kan man også have brug for at pifte legen lidt op. Det kan man eksempelvis gøre med forskellige sexlegetøj som eksempelvis en strap-on. Det kan du læse meget mere om herunder. 

En strap-on gør sexlivet sjovere

For par der gerne vil gøre sexlege sjovere, kan det klart anbefales at prøve med en strap-on. De kan fås i mange forskellige størrelser og former, så der er en til alle behov. Er det første gang, I skal prøve en strap-on, kan det anbefales, at I prøver en mere simpel en af slagsen. Herefter kan I altid prøve kræfter af med de mere avancerede af slagsen, der fås i forskellige former. Derudover findes de også mange forskellige størrelser.

Hvis man er lidt i tvivl om, hvad man skal vælge, når det kommer til strap-on dildoer, så kan man altid søge tips på nettet. Her kan man eksempelvis findes forskellige test af strap-on. Her kan man eksempelvis se kriterier for størrelsen, om der er vibration i, eller om den er vandtæt. Herudfra er de forskellige strap-on dildoer vurderet ud fra fordele og ulemper og herfra rangeret på en skala. Hvis I ikke er til en strap-on, findes der også mange andre bud på sexlegetøj. Læs med herunder. 

køb strap-on

Sexlegetøj til alle anledninger

Der findes sexlegetøj, som man kan bruge til alle mulige anledninger. Det behøves ikke kun være til den tid, hvor man mangler lidt inspiration til sexlegen. Det kan eksempelvis også være, at man prøver at blive gravide, og at man derfor ofte planlægger samlejet, hvilket godt kan blive en smule tungt i længden. Derfor kan det anbefales, at I prøver forskellige frække tiltag i jeres forsøg. Her kan I eksempelvis prøve noget som bundløse trusser til hende, som hun kan overraske ham med. 

Derudover kan man prøve at gøre undfangelsen en smule sjovere og mere spændende. Her kan det anbefales, at I ikke planlægge samlejet hver gang, man at I gøre det hele lidt mere spontant. Her kan det især virke ophidsende, hvis hun har iklædt sig bundløse trusser, og overrasker ham med det.

I kan også prøve frække aftaler, hvor I mødes et sted efter arbejde. Det kan være et sted i det fri, hvor i får gang i spændingen i den friske luft. Der findes mange forskellige måder, hvorpå I kan gøre sexlegen lidt sjovere – uanset om det er i et forsøg på at blive gravide, eller om det bare er for sjov og hygge. 

2.363 thoughts on “Gør sexlegen sjovere med en strap-on”

  1. doxycycline 100mg online [url=https://doxycyclinebestprice.pro/#]buy doxycycline monohydrate[/url] buy cheap doxycycline online