Transformers – Til fans i alle aldre

Det store Transformers univers fyldt med Autobotter og Decepticons har ikke uden grund været enormt populært de sidste mange år, både hos de store og de små. Det spændende univers med biler, fart og action kan underholde enhver, men hvis du er ny til universet kommer her en kort introduktion til de forskellige figurer.

Forhistorien

De mange Autobotter kommer fra det ydre rum, og er alle kæmpe store robotter. De kan skifte mellem at være blandt andet biler, så de kan gå i ét med omgivelserne på jorden, til at være gigantiske menneskelignende kamprobotter. I deres mangeårige kamp ender de også med at slås på Jorden, hvor de gode Autobotter sammen med menneskene bekæmper de onde Decepticons. De mange Transformers toys kan, ligesom i film og serier, omdanne sig fra robotter til biler. Alle Transformers kommer oprindeligt fra planeten Cybertron, men udkæmper deres mange slagsmål i hele verdensrummet.

Den gode

Optimus Prime er hovedpersonen og lederen af de gode Autobotter, der forsøger at bekæmpe de brutale Decepticons der gerne vil overtage verdensherredømmet. Optimus Prime kan forvandle sig fra kamprobot til en næsten ligeså imponerende lastbil, der kan bevæge sig uden at vække opsigt på veje verden over.

Den onde

Lederen af de onde Decepticons, der kun har til mål at regere over hele universet helt alene. Hans plan er at skaffe sig nok energiressourcer til at kunne overtage magten over alle. Han forvandler sig ligeledes til en lastbil som dække når han skal transportere sig rundt på Jorden. Han er en klassisk skurk, der i sin jagt på at opnå magten ikke skyr nogen midler på sin vej.

Den sjove

Bumblebee er den underholdende helt, der sammen med de andre Autobotter kæmper for menneskenes frihed på Jorden. Bumblees stemmefunktion er defekt, og han må som følge af det kommunikere med menneskene gennem små lydklip fra sange gennem radioen på humoristisk facon. På Jorden tager han blandt andet form af de klassiske biler Volkswagen Beetle og Camaro og selvfølgelig i den kendetegnende gule farve.

Til børn i alle aldre

Enhver kan blive grebet af universet, og hvis dine børn er vilde med historien og de mange seje figurer, så vil de med sikkerhed ikke blive skuffet over det fede spændende udvalg af tranformers legetøj på markedet. Bilerne er oplagte som figurer, der kan skifte imellem de store og seje kamprobotter og lynhurtigt blive omdannet til små hurtige legetøjsbiler der skal køre ræs med de andre Transformers.

 

Underholdning til alle tider

Transformers stammer oprindeligt fra japanske tegneserier, men er lavet til både tegnefilm, spillefilm, tegneserier, spil og action figurer. Der er med andre ord rigtig mange timers underholdning at gå på opdagelse i, hvis man drages af de imponerende helte og skurke. På ethvert børneværelse bør der gøres plads til den storslåede fortælling med den perfekte kombination af formidable slagkraftige Autobotter på den gode sige og de frygtindgydende og destruktive Decepticons på den anden side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.