sex legetøj

Fyr op under jeres samliv

Hvis I efterhånden har været sammen i en del år, eller måske bare mangler lidt inspiration til at peppe den erotiske side af jeres samliv op, så kan det gøres på mange forskellige måder. En af de mest brugte måder er at supplere erotikken med noget voksenlegetøj af forskellig art.

Det kan enten være noget legetøj, der kan bruges af en kvinde eller noget, der kan bruges af en mand. Visse stykker legetøj kan også bruges af to personer på en gang. Der er noget for enhver smag.

Sexlegetøj behøver ikke at være dyrt for at være godt

Noget sexlegetøj er temmelig kostbart. Men det behøver ikke at være bedre eller sjovere at bruge end billig sexlegetøj. Virkningen kan sagtens være fuldt ud lige så god, selv om du har fået tingene til en lavere pris.

Sexlegetøj skal jo simpelthen øge effekten af den erotiske stimulering, og det kan det fint gøre uafhængigt af prisen.

Gør erotikken stærkere og sjovere

Når du eller I bruger sexlegetøj, vil du nok opleve, at der bringes noget humor ind i jeres sexliv. Det gør det hele lidt sjovere, at I har gang i forskellige genstande, der skal være medvirkende til, at I får både bedre og sjovere sex.

Nogle gange skal der ikke så meget til, før at den samlede oplevelse bliver af en anden dimension. Andre gange kan I give den gas med nogle hjælpemidler, som er lidt mere avancerede.

Hvilke typer sexlegetøj findes der?

Der findes, som sagt, mange forskellige typer af legetøj til erotisk brug. Det kan være nogle som kører på batteri og derfor kan vibrere eller lignende, og så findes der også mange, som ikke kan give nogen form for bevægelse – ud over den, du selv giver dem.

Der er mange typer sexlegetøj, der bruges i enten vagina eller anus. Sidstnævnte kan bruges af begge køn. Så findes der nogle, der stimulerer bryster, og nogle der stimulerer penis. En penis pumpe kan både stimulere og virke præstationsfremmende.

Desuden findes der en række rekvisitter, der ikke direkte stimulerer bestemte kropsdele, men som mere kan bruges i en rolleleg af en eller anden art.

Brug legetøjet, som du har lyst

Ud over at de enkelte stykker legetøj har forskellige funktioner, så er der ingen regler om, hvordan de kan bruges. Du eller I kan selvfølgelig bruge dem præcis, som det passer dig eller jer. Om de bliver brugt som en del af et længere forspil, eller om de kun bruges under selve akten, det er op til den enkelte eller til det enkelte par.

Hovedsagen er, at det tjener som formål at sætte lidt ekstra fut i jeres sexliv på den ene eller den anden måde. I behøver naturligvis heller ikke at bruge hele legetøjskassen hver eneste gang, I er sammen erotisk. Det kan være fint bare at bruge noget af den en gang imellem. Så kan I skifte lidt imellem det, I har, og så kan I efterhånden supplere med noget nyt, når I trænger til det.

5 thoughts on “Fyr op under jeres samliv”

  1. How do I know who my husband or wife is chatting with on WhatsApp, then you are already looking for the best solution. Eavesdropping on a phone is much easier than you realize. The first thing to install a spy application on your phone is to get the target phone.

  2. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *