gratis dating

Netdating behøver ikke at koste en formue

Allerede tilbage i 90’erne begyndte netdating at blive et fænomen. Dengang kostede det mange penge, og det gør det stadig på mange af de populære netdatingsider. Men det behøver det ikke. Der findes masser af gratis tilbud derude.

Men det handler også om, hvilken form man ønsker. De seneste år har tinder ændret måden, hvorpå vi dater online, men mange af de onlineportaler, der før i tiden dominerede datingmarkedet, eksisterer stadig. Og her er fokus anderledes, end det simple swip som tinder er kendt for.

Tinder ændrede datingmarkedet

Tinder blev lanceret i 2012 og kom i de følgende år til at ændre markedet for evigt. Inden Tinder var det forskellige onlineportaler, der ofte kostede mange penge, der dominerede. Her var fokus på profiler med lange tekster, mange billeder og generelt et meget langsommere tempo.

Tinder skrællede så meget som muligt væk, så der til sidst kun var et profilbillede tilbage, og spørgsmålet om ja eller nej. Swipet var blevet præcenteret og vandt hurtigt popularitet. Den hurtige form passede til det moderne samfund, og Tinder fik nærmest monopol på online dating blandt unge.

Men Tinder er også blevet kritiseret af mange for at være overfladisk og for kun at fokusere på ungdommen. Hvad gør man, hvis man søger rigtig kærlighed? Denne kritik har skabt plads for de portaler, som tidligere var dominerede. Det langsomme tempo, der oprindelig fik mange til at udskifte portalerne med Tinder, får nu mange til at søge tilbage igen.

Tinder er blevet symbolet på den overfladiske datingverden, som er domineret af unge, der kun søger efter hurtig sex. Hvis man føler sig for gammel til Tinder eller søger noget mere seriøst, kan det være de lidt ældre datingportaler, der kan være det rigtige valg.

Det behøver ikke at koste en formue

I starten af 00’erne udfordrede ulovlig downloading af musik den etablerede musikbranche. Hvis du kunne downloade et album gratis på nettet, hvorfor skulle du så betale 199 kr. for cd’en nede i en butik?

Følgerne blev, at musikbranche var nødt til at udvikle platforme som Spotify, som i virkeligheden er et kompromis. Du betaler langt mindre, end hvis du købte musikken enkeltvis, men samtidig betaler du modsat ulovlig downloading bare noget.

Selv om Tinder aldrig har været ulovligt, har det på samme måde været med til at presse den mere etablerede branche. Hvis du kan gå på en app og søge efter sex og kærlighed gratis, hvorfor skulle du så betale for et dyrt abonnement?

Det har fået mange online portaler til at gå ned i pris eller at etablere gratisversioner. Og det kan du nyde godt af, hvis du ønsker at søge efter kærlighed på nettet, men er træt af Tinders overfladiske version af onlinedating.

Der findes masser af muligheder, hvor du har alle funktioner med profiler, beskeder osv. Men hvor det ikke koster en formue. Hvis det har vækket nysgerrigheden hos dig, kan du læse mere på https://findgratisdating.dk/. Hvem ved, måske er det dig der bliver den næste til at finde dit livs kærlighed over internettet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *