Renovering af gulv på kontoret

Har man et kontor med mange eller få ansatte, så kan man ikke komme udenom, at gulvet bliver brugt flittigt, og dermed hurtig bliver slidt. Det kan kræve en gulvafslibning i ny og næ, som giver en lang række fordele. En af dem er, at gulvet vil slibes cirka 1mm af overfladen, så der vil dukke et helt frisk og nyt-lignende gulv frem. Man kan sammenligne det med hud, hvis man fjerner hård hud, så kan man se en lyserød, fin hud nedenunder. Så smører man creme på, for at beskytte huden, og det gør man også med gulvet. Her er det bare en beskyttelse olie, som vil forhindre, at væsker ikke kan suge ned i gulvet, og give grimme plamager.

Hvad koster en gulvafslibning i København? Gulvafslibning priser kan finde inde på hjemmesiden, hvis du trykker på linket. Har du kontor i København, kan de give et godt tilbud på en gulvslibning. Det afhænger nemlig af, hvor stort i område det drejer sig om, og derfor kan man ikke give en fast pris.

Oprydning

Når man får slebet sit gulv, har det skabt noget støv, som lægger sig på gulv, hylder og på vægge. Det kræver en totalrengøring. Med en bedre rengøring, kan man komme al snavs og støv til livs, og det kan være et omstændigt projekt, hvis man skal gøre det selv. Derfor er det godt, at der findes firmaer, som kan klare det for en.

En rengøring bør foretages minimum én gang om ugen, for at bevare et godt indeklima for de ansatte, som til daglig befinder sig på kontoret. Hvis der ikke foretages rengøring ofte, og der ej heller er en særlig god udluftning, kan det skabe et dårligt indeklima, som kan have helbredsmæssige gener for de ansatte på kontoret.

One thought on “Renovering af gulv på kontoret”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *