Få monteret bakkamera på din bil

Min kone og jeg købte for nogle måneder siden ny bil. Den er lidt større end vi ellers er vant til, min kone har længe kørt VW UP!, og her kan man sige – den er nem at komme rundt med, kan være alle steder og jo nærmest dreje rundt om sig selv. 

Men tiden var altså kommet til, at vi skulle have en stationcar, og jeg har næsten ligget søvnløs i forhold til, hvordan det skulle gå med den store bil. Ikke et ondt ord om min kone, men før hun fik en minibil, havde hun altså et par skader med i bagagen, og primært fordi hun undervurderede størrelsen på bilen. 

Men tilbage til den nye bil – vi overvejede bakkamera, men der var bare så meget ekstra udstyr, som vi gerne ville have og derfor endte det med at bakkameraet blev nedprioriteret. 

Nu er det så sådan, at efter jeg har set min kone bakke og parkere i den bil, tænker jeg at de penge for det bakkamera kommer til at være godt givet ud – hun kører nemlig stadig, som om det er den lille UP! hun kører i. 

Derfor undersøgte jeg mulighederne for at få det eftermonteret. Jeg fandt Carvision: https://www.carvision.dk/bakkamera–monitor/, som kan montere og udbygge kameraer på biler. De leverer også et udpluk af professionelle bakkameraer og monitors. Jeg fandt nemt gennem deres hjemmeside de kameraer, som passer til vores bil. Herefter bookede jeg en tid, og nu kan jeg endelig sove trygt igen. 

Og faktisk synes jeg også, det er super rart selv, man kan komme i situationen, hvor udsynet er begrænset, og så er det super rart, at jeg nu kan se lige bag bilen. Det er helt klart pengene værd, og det skulle vi selvfølgelig blot have gjort fra start af. Heldigvis var det muligt at få gjort efterfølgende, og nu ved jeg til en anden gang at bakkamera, det vil vi helst ikke undvære. Jeg kan også se, at min kone er blevet meget bedre til at styre den store bil, så jeg er knapt så bekymret længere. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *