På vej på tur? Derfor skal I rejse med bussen!

Der findes efterhånden mange måder at rejse på. De mest populære er dog fortsat at rejse med fly. Det at sætte sig til rette i flyveren har den fordel, at man er hurtigt fremme ved sin destination. Målet er med andre ord at spare tid. Men hvad er ulempen? Hvor flyet bringer dig hurtigt frem, repræsenterer det også en del spildtid og stress.

Ofte er det at skulle flyve forbundet med at skulle frem til lufthavnen, hvor du skal ankomme et par timer i forvejen – og desuden skal stå i kø ved bagagedrop, sikkerhedstjek, ved gaten osv. Selve flyveturen er derfor omgivet af stress og spildtid.

Den tid og det hektiske miljø her dog et alternativ: Bussen!

Bussen kører på mange fordele

Indrømmet: Selve rejsetiden i en bus er markant længere end rejsetiden i et fly. Men omvendt bruger du også den tid, du ville have brugt på at nå frem til lufthavnen, stå i kø etc. på at sidde ned i ro og mag. Bussen er nemlig en sand kabine af afslapning – hvor du i øvrigt har bedre benplads og andre gode faciliteter!

Vidste du f.eks., at moderne buskørsel typisk inkluderer gratis internetopkobling og fri kaffe? Dertil har du mere plads og gode sæder at slå dig tilbage i. Du kan desuden nyde synet af de smukke landskaber og scenarier, som glider forbi lige ude foran bussens vindue.  

Og så skal vi heller ikke glemme det sociale element! I bussen er det lettere at komme hinanden lidt ved. Atmosfæren er typisk meget mere afslappet, og der er plads til at spille kort med sin sidemand eller tage sin computer frem og se underholdning eller måske endda arbejde lidt.

Det mere grønne valg

At køre bus er ikke kun godt for din pengepung, da det typisk er en billigere rejseform. Det er også bedre for miljøet. En moderne bus udskiller ikke lige så meget CO2, som hvis alle i bussen f.eks. havde kørt i deres egne biler ned igennem Europa. Dertil kører nogle busser endda på biobrændsel, hvilket gør det hele endnu mere klimavenligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *