MK kan hjælpe med at arrangere hjemtransport af din importerede bil

I Danmark er der en masse gebyrer forbundet til køb af biler. Udover de ekstra udgifter, så er der heller ikke altid det samme udvalg på det danske marked for biler.

Hvis du har en bestemt drømmebil, som ikke er tilgængelig hos danske forhandlere, så har du måske overvejet at importere din næste bil. Her kan du læse mere om, hvordan du hjemtransporterer din import bil.

Få hjælp af MK

Hvis du står og har fundet drømmebilen og eksempelvis er i gang med en import af bil fra Tyskland, og ikke selv har mod til eller mulighed for at køre bilen hjem, kan du få hjælp af en vognmand til hjemtransport af bilen. Den største fordel ved at bruge en vognmand er, at du nemt kan få hjælpe til de forskellige afgifter der kommer i forbindelse med hjemtransport af biler købt gennem import.

At importere biler privat kræver en masse administrativt arbejde, som kan være voldsomt at stå med alene. Gennem en vognmand vil deres kompagni stå for alt det administrative arbejde. Det vil blandt andet være at have styr på alt den nødvendige dokumentation, så du slipper for unødvendig efterregulering.

Kør din nye bil hjem selv

Man behøver ikke at få hjælp af en vognmand til at transportere en bil hjem. Hvis du bestemmer dig for selv at køre din bil hjem, så skal du være forberedt på det forskellige papirarbejde. Hvis du kan køre på sælgers nummerplade, og bilen er indregistreret, kan du lovligt køre bilen ind i Danmark, hvis du melder importen til SKAT indenfor 24 timer.

Hvis bilen ikke er indregistreret, kan du lovligt køre på eksportplader i 7 dage.

Udover at skifte nummerpladen, er det også vigtigt, at få bilen synet og godkendt i Danmark. Derudover kan du også vælge at køre på tyske prøveplader indtil den danske grænse, hvorefter du kan skifte til danske prøveplader, som du kan anskaffe gennem SKAT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *