Livet på evig ferie – mit nye job som erotik blogger

I dag vil jeg fortælle jer om min nye og anderledes tilværelse. For mindre end et år siden sagde jeg mit job op og lever nu fri som en fugl efter egne arbejdstider og regler. Det er en fantastisk følelse.

Mit navn er Lise og jeg har tidligere haft et klassisk 9-16 job, som så mange andre. Modsat mange andre har jeg dog aldrig følt mig tilpas i et sådan job. Det har aldrig været mig. Jeg nyder min frihed og min fritid.

Ud over at elske min egen frihed, og det at kunne bestemme over egen kalender, så har jeg en natur-drevet interesse for erotik og sex og samliv. Jeg er faktisk uddannet sexolog, som det ikke er en såkaldt ”beskyttet” titel. Jeg har dog aldrig brugt den uddannelse til noget, hvertfald ikke rigtigt.

Længe har jeg dog haft en interesse for og dyrket det at blogge omkring erotik, og der senere år også vejledet folk på skrift omkring sexlegetøj. Det har jeg så endelig valgt at gøre til mit levebrød. Sopecielt ved at være på jagt efter rabatkode, eksempelvis denne kupon jeg lige har fundet fra Belugi. Det gør jeg ved at blogge om primært sexlegetøj på Eroti.dk. Den side har tilladt mig at sige mit, nu tidligere, job op. OG… Gud hvor er den en fantastisk fornemmelse.

Nu lever jeg livet fuldstændig som jeg altid har drømt. Jeg kan passe mit job og rejse jorden rundt på en og samme tid. Senest har jeg tilbragt et par uger i Thailand, som det der populært hedder en digital nomade. På trods af at der ikke er mange som mig, der lever af at blogge om erotik, sex, romantik, samliv og sexlegetøj så har jeg alligevel kendskab til nogle stykker.

Selvom du måske ikke har en interesse for emnet eller har lyst til at blogge om det – så overvej lige om du har en hobby du ved du godt kan lide at skrive omkring. For det kan gå hen og blive en gylden mulighed for at udskifte dit job med en unik mulighed for forøget frihed og livsglæde. Det var det ikke desto mindre for mig. Og jeg håber dette indlæg kan leve som inspiration for andre.

294 thoughts on “Livet på evig ferie – mit nye job som erotik blogger”

 1. Hello! I understand this is sort of off-topic
  however I had to ask. Does running a well-established website such as yours take a lot of work?
  I am brand new to blogging however I do write in my diary everyday.
  I’d like to start a blog so I can easily share my own experience and thoughts online.
  Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for brand new
  aspiring blog owners. Appreciate it!

 2. reputable mexican pharmacies online [url=https://mexicanpharmacy1st.online/#]mexico pharmacy[/url] mexican rx online

 3. acquistare farmaci senza ricetta [url=https://eufarmacieonline.com/#]top farmacia online[/url] farmacia online piГ№ conveniente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *