Find et stort udvalg af nyheder hos din lokale guldsmed på Amager

Det kan være svært hele tiden at holde sig opdateret i forhold til det seneste nye inden for mode. Særligt hvad der angår smykker og ure. Det kan ikke helt sammenlignes med tøj, hvor det ofte er sæsonbestemt, og de tidligere sæsoner ofte kommer på udsalg. Mange smykke og ur brands lancerer kollektioner efter årstiderne – altså forår, sommer, efterår og vinter, der er også de, som slår dem sammen til to, så de i stedet lancerer forår og sommer kollektion samt efterår og vinter kollektion. Men en ting er sikkert, det er altid rart at komme ind i en butik, som følger med tiden, og hvor du kan finde et udvalg, som afspejler tidens tendenser. Det kan du hos Bonells.dk – deres udvalg spænder meget bredt, både fra helt klassiske standard varer og til tidens nyeste smykker og ure. De har et stort udvalg fra flere forskellige leverandører og også en del af deres egne varer. Jeg var for nyligt forbi deres butik for at få et overblik over deres udvalg. 

Selvom sæsonerne skifter i forhold til smykker og ure også – så forsvinder varerne ikke lige så hurtigt, som i tøjbutikker – mange af varerne, typisk bestseller, bliver en del af standard varerne i butikken, så længe de stadig er i kollektion hos leverandøren. Jeg fik et kig på sommerens mange nyheder, som ofte er i friske farver. Jeg fandt nogle lækre armbånd fra Ole Lynggaard, som findes under kollektionen Life. Disse var ikke sommernyheder, men i friske forårs og sommerfarver – et af dem som jeg ikke kunne leve uden, var det, som hedder Berry, der er orange, rødt og pink – det er super fedt og anderledes og jeg glæder mig allerede helt vildt til at tage det i brug. 

Derudover fik jeg også et kig på deres ure, men det var en lidt større beslutning, synes jeg, da jeg gerne vil være sikker på at vælge det helt rigtige, og det er ikke så typisk, at jeg skifter ur. Derfor tænker jeg lige lidt over det, men det jeg havde tankerne er et Tag Heuer Aquaracer i 36mm med sort skive, en sort keramik lynette og med diamanter på skiven – derudover har skives sorte farve en lækker perlemorseffekt. Det er super flot og jeg tror, at jeg ender med at beslutte mig for det, når jeg lige har sovet et par dage på det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *