gode firmajulegaver til ansatte

Firmajulegaver er noget de fleste ansatte ser frem til i løbet af året. Fra chefens side er det også en måde at sige ”tak” på for det hårde arbejde, som de ansatte har lavet i løbet af året. Hvis du har ambitioner om at være en rigtig god chef, så må du altså ikke undervurdere en firmajulegave. Det ér vigtigt, og det er vigtigt, at du tager det seriøst. Det er altid træls at få en gave, man ikke føler, man kan bruge til noget, og det gør din opgave endnu sværere. Eller gør det? Måske der findes en løsning.

Giv alle den gave, de ønsker sig

Der er dog en metode, du kan bruge, som sikrer dig, at alle får lige netop dét, de ønsker sig. Denne metode handler om at give de ansatte et gavekort hver, hvorudfra de kan vælge deres gaver. Så langt så godt. Desværre kan det også være svært at vide, hvor gavekortet skal virke til. Hvis du vil gøre det ens for alle, så kan du finde gavekort til firmajulegaver på https://redofficescanofficeshop.dk/firmajulegaver. Så er du også sikker på, at du ikke kommer til at forskelsbehandle nogle.

Hvad kan man så få?

Men hvad kan dine ansatte så få ud af dette gavekort? Faktisk er der virkelig mange valgmuligheder, og det er også derfor, at dette er det perfekte gavekort til firmajulegaver. Du kan selv vælge et budget, så alle får lige mange penge at handle for. Herinde kan de finde gaver, der passer til det budget, du har sat. De kan f.eks. få en Kay Bojesen abe, som er populær i mange hjem. De kan også få en kitchen Aid, hvis de er vilde med at bage. Mulighederne er mange – og når sådan en form for valgfrihed sikrer virkelig, at du får succes med firmajulegaverne.

Kender du regler for julegaver til ansatte?

Der er også nogle regler fra skattestyrelsen i forbindelse med firmajulegaver, som det er vigtigt at være opmærksom på. Hvis man giver sine ansatte gavekort, så er der fire ting, man skal sikre sig. Det er for det første, at beløbet ikke er over 900 kr. hvis det er det, så skal de ansatte nemlig selv betale skat af gaven. Derudover er det også vigtigt, at gavekortet ikke kan byttes til kontanter – det kan de ikke her, så det er intet problem. Det er desuden vigtigt, at medarbejderne selv kan vælge deres gaver ud fra et begrænset udvalg – det kan du også sætte ”tjek” ved her. Den sidste ting man skal være opmærksom på, er, at medarbejderne ikke selv skal have mulighed for at købe gavekortet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.