Sonnerupgaard Gods – En oplevelse i særklasse!

Hvis du endnu ikke har besøgt Sonnerupgaard Gods, så skal du helt sikkert overveje det! Det er en helt unik oplevelse. Sonnerupgaard Gods ligger i Hvalsø på Sjælland, ikke så langt fra Roskilde. Der går offentlig transport med tog lige dertil, så det er super nemt at komme til med både offentlig transport og hvis du kører selv. 

Sonnerupgaard Gods ligger i de smukkeste omgivelser og den skønneste natur. Jeg har fornyligt været til en sommerfest der, arrangeret af mit arbejde – og vi havde en helt fantastisk dag. Festen foregik i deres idylliske naturomgivelser, som faldt så fint i tråd med en skøn sommerdag. Godset byder på landlige, rustikke og herskabelige bygninger og lokaler, som kan danne rammerne for helt unikke oplevelser. Derudover fik vi yderst lækkert mad, og jeg har ladet mig fortælle, fra vores festudvalg, at Sonnerupgaard Gods havde dygtige rådgivere til at hjælpe med at stable den perfekte fest på benene. 

Formålet med hele festen var at tilbringe tid sammen og få nogle uforglemmelige minder og oplevelser os kollegaer imellem – og det må man sige, at vi har fået!

Vores oplevelse tog udgangspunkt i et program kaldet: Adrenalin, action og helstegt pattegris. Her var der både lækker mad, fest og action.

Arrangementet startede lørdag, hvor vi ankom kl. 11.30 og blev budt velkommen og blev indkvarteret på vores værelser. Her benyttede jeg lige tiden til at få pakket mine ting lidt ud, selvom det blot var én overnatning, er jeg altså ikke god til at bo i en taske. Derefter mødtes vi til en lækker frokostbuffet i solen kl. 12.30. Der var en masse lækker mad og lidt for enhver smag, som vi nød i solens stråler. Derefter stod den på action og adrenalin i blodet! 

Kl. 13.00 mødtes vi med instruktører fra Outdoor Action, hvor vi kørte ATV igennem skoven, skød med bue og pil samt kastede med økser. Vi blev inddelt i grupper, så vi alle kunne være i gang på samme tid. Det var super fedt, så der ikke var så meget ventetid, og vi fik udnyttet tiden bedst muligt. Vi brugte to timer sammen med Outdoor Action og blev nogle af de fedeste oplevelser rigere. Derefter gik vi haven til en gang kolde bajere, cider og en masse havespil, hvilket bragte højt humør og grin med sig. Sidst på dagen gik vi på vores værelser for lige at lade dagens oplevelser trænge ind og gøre os klar til middag. Hvor vi kl. 18.00 fik helstegt pattegris med en lækker tilhørende buffet, og fri bar til kl. 1.00, hvorefter vi alle væltede omkuld på vores værelser. Morgenen efter bød på en lækker brunch inden vi tjekkede ud kl. 10.00 og tog hjem hver i sær med en masse nye minder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *