Gør dig selv den tjeneste at bruge en revisor

Gør dig selv den tjeneste at bruge en revisor

Når man har et firma, uanset størrelse, så skal der bogføres regnskab. Det kan være en stor udfordring, hvis man ikke er god til tal. Står man selv for at lave regnskabet i sit firma, så er det nærmest umuligt, ikke at lave en tastefejl, som gør, at banken og regnskabet ikke stemmer overens. Man bruger irriterende lang tid på at finde fejlen, og det er dyrebare tid, som man kunne bruge på at lave markedsføring, opdaterer de social medier, eller besvare kundehenvendelser, som skaber værdi for virksomheden. Er du på jagt efter en revisor, kan du kigge på denne side

Invester i en online regnskabsprogram

Hvis man ikke er en excel-nørd, og gerne vil have regnskabet så let som muligt, så er det værd at anbefale et af de populære regnskabsprogrammer, som er på det danske marked indtil videre. Det er Billy og Dinero.

Det er to forskellige programmer, men de har dog mange ting til fælles

De er lavet for at gøre livet for virksomhedejere, som dig, nemmere. Hvilket skal forstås på den måde, at de har udviklet programet for at gøre det nemmere at navigere i, gøre det mere overskueligt og forståeligt. Du sparer sparer rigtig meget tid på at anvende et online regnskabsprogram, netop fordi, at det fungerer på en rigtig simpel og smart måde, så selv et barn kan følge med. Derudover så giver begge programmer, den service, at sidde klar med supportere, som kan besvare dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. På den måde, behøver du ikke sidde og ringe til revisoren eller netværket, for at finde et svar på dit spørgsmål.

En anden service, som programmerne scorer top-karakterer på, er at de også minder dig om, hvornår det er tid til at betale moms. Så hvis du har tendens til at glemme det, så giver programmet et lille påmindelse om datoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *