Asfalt i indkørslen – hvilken løsning er bedst?

Indkørslen er en rigtig vigtig del af dit hus, meget vigtigere end de fleste lige tænker over.

Skal du have lavet ny indkørsel er der faktisk rigtig mange muligheder, der er fordele og ulemper ved dem alle, og der er flere ting man skal overveje inden man vælger.

 

Derfor gennemgår vi i dette indlæg lidt om de forskellige muligheder

Fliser og sten

Fliser og sten er nok en af de mest populære muligheder til indkørslen. Det er en holdbar løsning der er relativt vedligeholdelsesfri, og som også kan tilpasses smukt til huset.

 

Vælger man små fliser eller sten skal man dog regne med at luge ukrudt i sin indkørsel et par gange om året, og bunden skal være bygget stabilt op hvis fliserne ikke skal sætte sig og få kørespor ret hurtigt. Derfor er det helt sikkert en god ide at alliere sig med en fagmand.

Derfor kan fliser og sten godt gå hen og blive en dyr løsning, men til gengæld en løsning der holder i mange år

Grus eller granitskærver

Med grus eller granitskærver i indkørslen så behøver du ikke at bekymre dig for skybrud, vandet bliver hurtigt ledt væk fra indkørslen.

En indkørsel med grus eller granitskærver er relativt billig at få etableret og det kan også gøres ret hurtigt, og hvem nyder ikke den sprøde lyd af bilen der kører hen over stenene en varm sommerdag.

Du skal dog regne med at bruge nogle flere kræfter på at holde indkørslen pæn, og har du en hæk opad så kan det give en del ekstra arbejde at samle op efter hækklipning.

Hvis bunden er i orden, kan du sagtens selv etablere en indkørsel med grus eller granitskærver.

Asfalt – er det også for private?

Selv om du måske tænker det mest er for institutioner og offentlige områder at have asfalterede indkørsler og p-pladser, så er det faktisk også en løsning flere og flere private vælger.

Det skyldes nok først og fremmest hvor nemt og holdbart det er. Når du først har fået lagt indkørslen, så er der ikke meget vedligehold der.

 

Der er dog mange typer asfalt du kan bliv klogere på asfalt her inden du vælger.

Den største ulempe er nok prisen, da det kan være ret dyrt at få lagt asfalt, men når den først er lagt, så har du også en holdbar indkørsel i mange år som du altså ikke skal vedligeholde ret meget.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *