Hav dit eget ladekabel til elbilen med på ferie

Flere og flere bilister går over til elbiler. Det er da der også mange fordele ved at gøre – ikke mindst det miljømæssige aspekt. Danmark er dog ikke helt på omgangshøjde i forhold til antallet og placeringen af ladestationer.

Derfor er det en super god ide at have sit eget ladekabel. Når du har dit eget ladekabel til elbilen, så er du altid i stand til at lade din bil op, bare du er i nærheden af en stikkontakt. Især når du er på bilferie, er det ekstra vigtigt at være velforberedt.

Du gør derfor dig selv og resten af familien en stor tjeneste, når du sørger for at have et mobilt ladekabel til elbilen med i vognen. Det er trygt, og det er sikkert. Læg det et tilgængeligt sted.

Når du er på bilferie i en elbil

Der er sådan set ikke den store forskel på at være på bilferie i den ene slags bil frem for den anden. I forhold til en elbil er der dog lige det der med, at den skal have noget strøm med jævne mellemrum. Kender du ikke det område, du skal køre i, eller er du et andet land, så kan der være ekstra langt til en ladestation. Det er ret skidt at være langt nede i batteri-niveau og være alt for langt væk fra den nærmeste ladestation. Så kan gode råd være rigtig dyre.

Så er det super relevant at have dit eget ladekabel med. Husk at have det rette stik med, når du kører i udlandet. Har du ikke det, så er du lidt på den, hvis du regner med bare at kunne oplade bilen selv. En forlængerledning er også altid praktisk at have med.

Se gerne mere om det praktiske ved at have sit eget ladekabel til elbilen med på ferie her på din-rejsesguide.dk.

Vær godt forberedt, inden du tager afsted på bilferie

Det er i det hele taget en rigtig god ide at være godt forberedt, når du er på bilferie. Så skal det med strømforsyning til elbilen jo ikke så gerne være et problem. Løs det med et mobilt ladekabel. Det er trygt og sikkert at undgå den bekymring mindre. Der er rigeligt med andre ting, du skal have styr på.

Så er det bare at stuve familien og dens habengut ind i bilen og sætte kursen ud i det blå.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *