Vil du gerne hive ham lidt væk fra bilen så brug lingeri

Vil du gerne have han giver dig mere opmærksomhed end bilen, så er der et par tricks!

Er du sammen med en fyr der bil gal, så kan det være svært at trække ham ud af garagen, specielt hvis han har fået nye alufælge eller skal sætte en ny turbo i bilen. Der findes dog et par ting, der nok gør at han smider værktøjet. Mænd er nemlig slet ikke så svære at vikle om den lille finger, det gælder blot om at vælge de rigtige værktøjer. 

Noget af det du kan lokke med er uden tvivl dig selv. Det gælder dog om at gøre lidt mere ud af det, end komme dansende gennem garagen i uldsokker og sloggi trusser. Det er her du skal gribe til det rigtige outfit. Det kan så for de forskellige mænd være forskellige typer. Men for de fleste er lækkert undertøj og et par selvsiddende strømper altid et hit. Det kan også være han er vild med noget fetish beklædning som lak eller læder. Alt efter hvad han tænder på så er det med at gå den vej. 

Han skal nok lokkes, men det gør ikke noget!

At en mand har en passion er jo som sådan ikke nogen dårlig ting. Det gør også at du kan få noget frihed. Så længe han skruer derude i garagen, så lægger han ikke mærke til om du er væk hele aftenen med tøserne. Ergo kan det også have sine fordele. 

Det skal dog være muligt at pirre ham til at smide det. Igen tilbage til at bruge de rigtige midler til at lokke med. Det kan som sagt være lingeri, det kan også være med lovning om noget ekstra sjovt i soveværelset. Har du f.eks. købt noget frækt sexlegetøj der skal testes. Så bliver han nok heller ikke siddende i garagen, hvis du kommer også spørger om han ikke lige kan installere den her dildo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *