Skal jeg vælge en BMW eller en Audi i 2022

Der er flere ting som spiller ind i dit valg af bil. I dette indlæg kigger vi nærmere på to af de rigtig polære bilmærker i DK. BMW og Audi er nogle af helt top bilmærker, og har længe været blandt de bedste valg. Det er de stadig. 

Tre af de vigtigste egenskaber når du skal vælge bil er Pålidelighed, sikkerhed og selve køreegenskaberne. Lad os kigge på Audi i forhold til BMW. 

Audi vs. BMW: pålidelighed, sikkerhed og køreegenskaber

Sikkerhed er en central komponent i ethvert køretøj, du køber, uanset om det er luksusbiler eller ej. Det samme er pålidelighed og håndtering. 

Sikkerhedsfunktioner betyder mindre risiko for en ulykke, hvilket potentielt kan sænke forsikringsomkostningerne, og en let håndtering på vejen kan supplere dette. Pålidelighed sikrer, at der er mindre sandsynlighed for, at en bil går i stykker, hvilket reducerer risikoen på vejene og de potentielle reparationsomkostninger. Så på disse to områder, hvad er bedst, Audi eller BMW?

Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at begge disse luksusbilproducenter prioriterer sikkerhed for at holde deres kundekreds tilfreds. Begge har mange funktioner til deres mange bilmodeller, hvor de fleste Audi-biler har Pre Sense Suite, mens BMW-modellerne bruger BMW Active Guard.

Begge mærker tilbyder almindeligvis overvågning af blinde vinkler og advarsler ved vognbaneafvigelse. Andre funktioner omfatter fartpilot, parkeringshjælp og starthjælp i bakke. Vægten på sikkerhed har også givet disse bilproducenter adskillige priser, og Audi fik Top Safety Pick af Insurance Institute for Highway Safety på A6-modellen i 2021. BMW har vundet Top Safety Pick for deres 2020 BMW X3-serie. Du kan læse mere om BMW x3 eller BMW x5 lige her.

BMW udkonkurrerer ofte Audi i håndtering, idet deres biler er designet til at tilbyde den “ultimative køreoplevelse”. Audi-biler er lidt mindre adræt end BMW, fordi deres generelt stivere affjedringssystemer maksimerer en jævn og komfortabel kørsel. Med hensyn til pålidelighed rangerer BMW konsekvent højere. 

Pålidelighed

Hvilket luksusbilmærke er mest pålideligt? BMW og Audi er begge to meget pålidelige mærker, men Audi vinder i sidste ende på grund af de højere sikkerhedsvurderinger, den ekstra garantidækning og de ekstra sikkerhedsfunktioner.

Hvis du gerne vil læse mere om BWM eller Audi pålidelighed, så gå ud og tjek BilA2Z.dk hvor de ugentlig udgiver artikler om at alt muligt omhandlende biler som netop Audi og BMW.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *