Giv hjemmet et frisk pust med flotte vægpaneler

Hvis du savner en forandring i hjemmet uden at skulle rive en hel væg ned eller begynde at male, bør du i stedet overveje at sætte et par vægpaneler op. Sevlom vægpaneler nok er bedst kendt fra ældre herskabshjem, er de på vej tilbage i familien Danmarks hjem og det er der mange gode grunde til. Ikke mindst fordi de er flotte at se på, og de har et fint udtryk, der kan variere overraskende meget, da der findes mange forskellige typer vægpaneler. Vægpaneler kan binde et helt rum sammen, især hvis der allerede er installeret stuklister og fodlister ved gulvet!

En lille forandring gør underværker

Som sagt behøver man ikke at give sig i kast med adskillige byggeprojekter, blot fordi man ønsker at ens bolig skal have et ekstra lille pift. Vægpaneler kan tilføje meget til selv de mindste lokaler, da det giver boligen ekstra karakter og bidrager til et klassisk, elegant udtryk. Opsætning af vægpaneler kan tilmed give resten af indretningen i boligen et lille løft, så der er ikke kun er kedelige bare vægge. Vægpaneler findes i mange forskellige former og størrelser, så du kan vælge lige netop det, der passer dig og din boligindretningsstil bedst. Her finder du vægpaneler i flere former og størrelser, så du kan gå i gang med planerne for din bolig.

En traditionsbunden dekoration

Det at sætte vægpaneler op i hjemmet har længe kun været i herskabsvillaer, men det er lige så stille også blevet moderne i resten af landet. Det helt klassiske look er at kombinere kridhvide vægge og vægpaneler for et elegant udtryk, men man kan sagtens også kaste sig ud i festlige farver, hvis man har lyst til det. Man kan blandt andet male væggen i en neutral farve og vægpanelet i en mere vild farve for at skabe en yderst spændende kontrast. Det vil helt sikkert vække opsigt og give din bolig langt mere karakter end førhen. Udover at være pæne at se på tjener vægpaneler faktisk også en ret praktisk funktion, idet de kan beskytte dine vægge mod stød og bump. Vægpanelerne kan for eksempel stå imod og undvige skrammer, hvis sofaen bliver skubbet for hårdt ind mod væggen.

Sæt dit eget præg på hjemmet

Når man skal dekorere sit hjem og man ikke endnu er helt sikker på sin indretningsstil, kan det være en god idé at søge inspiration før. Det kan enten være på nettet, hvor der findes mange forskellige billeder af andre hjem eller hos en professionel sælger af vægpaneler, som kan hjælpe en med at beslutte hvor vægpaneler skal sættes op henne og hvordan de skal se ud, så de også passer med resten af indretningen i hjemmet. På denne måde bliver du højst sandsynligt ikke skuffet over at de vægpaneler, der ellers skulle have været lave er blevet for høje eller at vægpanelernes farve er blå i stedet for mørkegrøn. Dette giver dig også frirum til at eksperimentere med at dekorere hjemmet med flere forskellige vægpaneler, hvilket resulterer i et helt unikt udtryk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.